KAPCSOLAT - Nelson zenekar

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


KONCERTSZERVEZÉS/ KAPCSOLAT.                                      
A NELSON zenekar koncertjeit, azok megrendelését, a NELSON Produkció intézi, és bonyolítja.
Az éves koncert turné már lekötött napjai láthatóak a Koncertek menüben.

A NELSON majd 2 évtized óta, a hitelesség és a magyar rockzene valós képviselője! Koncertjeik és zenéjük a minőséget, színvonalat jelentik. Remek muzsikusok és kitűnő színpadi és zenei élményt nyújtanak. Koncertjeik mindig telt házasak, és a szabadtéri előadásaik is nagy létszámúak!

A NELSON nem haknizenekar! Nem vállal kis létszámú  (pl. születésnapi vagy családi, stb..) bulikat! Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, olyan rendezvényekre ideális a NELSON-t meghívni, ahol a rendezők több száz, vagy jó esetben ezer fölötti látogatót szeretnének fogadni.
Koncertjeik elsősorban, megyei, városi, vagy falunapokon, szabadtéri színpadokon, sportcsarnokokban, valamint nagyobb színházakban és művelődési házakban vannak megrendezve. Rockfesztiválokon és motoros találkozókon, is szívesen koncertezik a NELSON. Az fellépések időtartama általában 60-90 perc.

Az együttes tagjainak hitvallása a jó színvonalú és a közönséghez szóló és a zene üzenetét hitelesen tolmácsoló előadás. Nem a koncertek éves számának növelése a cél, hanem a tökéletes minőségi előadás.
A zenekar sikerét részben a 17 éve együtt zenélő tagok és a sok év alatt komponált dalaiknak köszönhetik. Zenéjükben "nem 'csak' az igazságot hirdetik, hanem a valóságot". Ez maga a hitelesség! Törekszünk arra, hogy minden NELSON koncert igazi, meghatározó esemény, valódi maradandó élmény legyen, valamennyi koncertlátogatónak!

A NELSON A HAZAI ROCKZENE ZÁSZLÓSHAJÓJA !

Kapcsolat: Nelson Produkció koncertszervezés, sajtó 
Szirota Ciki, ügyvezető 

E-mail: nelsonrock@nelsonrock.hu
Mobil: +36/70/4164787 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz