Péter Kristóf

 

Péter Kristóf

Becenév:
Krisi

Született:
1999.07.12.

Hangszer:
Gitár, ének

Zenekarai:
Moment, Hírnök, Nelson

  Születésem óta végig kísér a rockzene, ‘ilyen vagy olyan’ formában. Szerencsére szüleim csupa jó muzsikát hallgattattak velem, így hamar kialakult bennem az igazi ‘Rock’n’Roll’ érzés.

Kb. 11 éves lehettem, amikor arra az őrült elhatározásra jutottam, hogy zenész szeretnék lenni, miközben éppen az Edda Művek 2007-es Aréna koncert felvételét nézegettem, ami 2011-ben került a kezeim közé és onnantól kezdve teljesen megfogott, magával ragadott ez a zenész őrület.
Ebben az időben kaptam meg első elektromos gitáromat és nagyon rajta voltam, hogy próbáljam utánozni a rock világ nagyjait, több-kevesebb sikerrel…

Ezt követően kezdtem gitáron tanulni, eleinte segítséggel, majd többnyire az internetről lestem el a hangszertechnikai fortélyokat.Ahogy telt az idő bekerültem az első zenekaromba, a Moment nevű zenekarba, ami 2014-re tehető.

Ezután jött egy törés és abba maradt az aktív zenei életem. Később kaptam egy lehetőséget, hogy az egyik kedvenc zenekarommal, a Nomaddal játszhassak egy közös produkcióban.

Ezt követően jöttek kisebb próbálkozások például az ex Rockzone tagokkal, viszont ezek sikertelennek bizonyultak.

2017-ben bekerültem a Hírnök nevű zenekarba amiben 2 évig nyújtottam közreműködést, és ezután közvetlenül jött a hazai rockzene zászlóshajója, a Nelson.


Hobbi:

 

Kedvenc étel:

 

Ital:

 

Sport:

 

Nőideál: