KONCERTSZERVEZÉS/ KAPCSOLAT.

 

 

A NELSON zenekar koncertjeit, azok megrendelését, a NELSON Produkció intézi, és bonyolítja.

Az éves koncert turné már lekötött napjai láthatóak a Koncertek menüben.

A NELSON majd 2 évtized óta, a hitelesség és a magyar rockzene képviselője! Koncertjeik és zenéjük az igazi zenei minőséget, színvonalat jelentik. Remek muzsikusok és kitűnő színpadi és zenei élményt nyújtanak. Koncertjeik mindig teltházasak, és a szabadtéri előadásaik is nagy létszámúak!

A NELSON nem haknizenekar! Nem vállal 200 néző/fő alatti koncerteket, sem iskolai bulikat! Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, olyan rendezvényekre ideális a NELSON-t meghívni, ahol a rendezők sok száz, vagy jó esetben több ezer látogatót szeretnének látni.

Koncertjeik elsősorban, megyei, városi, vagy falunapokon, szabadtéri színpadokon, sportcsarnokokban, valamint nagyobb színházakban és művelődési házakban vannak megrendezve. Rockfesztiválokon és motoros találkozókon, is szívesen koncertezik a NELSON. A fellépések időtartama általában 60-90 perc.

Az együttes tagjainak hitvallása a jó színvonalú a magyar közönséghez szóló és a zene üzenetét hitelesen tolmácsoló előadás. Nem a koncertek éves számának növelése a cél, hanem a tökéletes minőségi előadás.

A zenekar sikerét a 17 éve együtt zenélő tagok és a sok év alatt komponált dalaiknak köszönhetik. Zenéjükben nem az igazságot hirdetik, hanem a valóságot. Ez maga a hitelesség! Törekszünk arra, hogy minden NELSON koncert igazi, nagyszabású esemény, valódi maradandó élmény legyen, valamennyi koncertlátogatónak!

A NELSON A HAZAI ROCKZENE ZÁSZLÓSHAJÓJA !

Kapcsolat:
Nelson Produkció
koncertszervezés, sajtó
Szirota Ciki, ügyvezető

E-mail: nelsonzenekar.mail@gmail.com
Fax: 06/1/
Mobil: +36/70/4164787

Árajánlatkérés – műsorrendelés

Minden oldalunk alján megtalálható a NELSON hivatalos Facebook, Youtube, Flickr, Instagram, Spotify, Deezer, Itunes, GooglePlay oldala.
(Információk, aktuális hírek, fotók a koncertekről és egyéb zenekari hírekről ezen oldalakon is !)