FILEP AURÉL "AUKA" - Nelson zenekar

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

FILEP AURÉL  "AUKA"


A zene gyerekkorától elkíséri. Édesapja hobbi gitárosként ha játszott sokszor figyelte és énekelt vele. Ő kezdete el gitáron majd basszusgitáron tanítani. Idők folyamán egy fél évig Béke Csaba lantművész is tanította, de a gitár hangszer játéktechnikáját főképpen autodidakta módon sajátította el.

Később édesapja és zenész barátai egy buli zenekart alapítottak Black Boys néven, amelybe néhány év múlva bekerült a basszusgitáros posztra. Ennek köszönhetően nagyon sok dalt, stílust ismert meg és a  biztos hangszerkezelést is elsajátította. 

Középiskolásként  beajánlották a Paragon zenekarba, ahol megismerte Szirota Ciki énekest. A Paragonnal csak néhány koncertjük volt, de a rockzene ezekben az időkben érintette meg igazán. 

Néhány év múlva Szirota Ciki szintén egy másik zenekarba invitálta, a mátészalkai székhelyű Unicum Plus Band-be. Ez a zenekar már minőségi változást hozott a zenei pályafutása során. Nagyon sokat tanult a srácoktól, hiszen mindegyikük már elismert zenésznek számított. A banda által sikerült együtt játszania olyan zenészekkel, mint Földes László (Hobo), Somló Tamás, Takáts Tamás. 

Főiskolai éveiben barátaival egy zenekart alpítottak. Kezdetben a repertoár slágerekből állt aztán saját dalokat írtak és hangszereltek. Több névváltoztatás után Popul-Arts néven sikerült néhány dalt felvenniünk egy stúdióban. Sajnos ez a banda rövid életűnek bizonyult. 

Később 2010-ben Pongó Ottó a Nelson zenekar vezetője hívta meg a basszusgitáros pozicióra, amit manapság is betölt.


 


TAGOK


____________________VOLT TAGOK 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz