02/2019 - HÍREK - Nelson zenekar

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Segítség Zalánnak !

Közzétette G.Alexander itt Koncert · 2/2/2019 23:36:00
Tags: Jótékonyság
Zalánnak koraszülöttekre jellemző feszes izomzata van. Diagnózisa: Spastikus diplegia. A betegség következtében az alsó végtagjai feszesek, az izmok nem tudnak megfelelően nyúlni, emiatt a csontok is deformálódhatnak, torzulhatnak, illetve az ízületek is nagy terhelésnek vannak kitéve.
A műtétet Barcelonában vállalták, 2019. március 19.-re van előjegyezve. A műtét költsége 4.200 euro. Ezen felül a családnak fedezniük kell a kiutazás, szállás, tolmács, rehabilitáció költségét is, összesen 5.500 euró-ra lenne szükség hogy a műtét megvalósulhasson.
“Az interneten figyeltünk fel Zalán és családja problémájára, és közvetítőn keresztül felvettük a kapcsolatot az édesanyával. Ágnes nagyon örült a megkeresésünknek, örömmel fogadta az ötletet hogy jótékonysági koncerttel is segítsünk enyhíteni a műtét családot sújtó költségeit. –mondta el Szirota Ciki a Nelson együttes frontembere.
Elindult a folyamat, külön kiemelném Vásárosnamény Önkormányzatát, valamint a Lónyay Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola – Vásárosnaményt, köszönjük hogy első kérésre nyitottak voltak a rendezvény támogatására.
A Nelson zenészeinek és Jennifernek sem volt kérdés, hogy részt vegyenek a koncerten ugyanúgy mint az ÁSZ Rendezvénytechnikának, aki ingyen biztosítja a technikát a hangosításhoz.

Jótékonysági Koncert, 2019.02.02.Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz