7 hónap alatt 60 kilót fogyott a nyírségi rocker. - HÍREK - Nelson zenekar

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

7 hónap alatt 60 kilót fogyott a nyírségi rocker.

Közzétette G.Alexander itt Érdekes · 21/9/2018 22:28:00
Tags: Fogyás
Szirota Cikiről, a Nelson együttes frontemberéről el lehet mondani, hogy a magyar könnyűzenei élet egyik legsúlyosabb egyénisége ... volt! És miért a múlt idő? Ciki egy komoly fogyókúrába kezdett, és az elmúlt hét hónapban 60 kilogramm súlyfelesleget adott le. Intenzív fogyókúrájával 207 kilóról 147 kilóra fogyott. Fogyásának történetéről kérdeztük a nyírségi rockert:Idén január elején találkoztam Márton Csabával.  Csabával a "Márton meg a hősök" zenekar, (amelynek megalakulásában anno nekem is részem volt) 25 év szünet utáni első koncertjén futottunk össze. Találkozásunkkor Csaba megjegyezte, “ez így nem lesz jó Ciki"! Sürgősen le kell fogynod vagy nem fogsz sokáig élni. Bár ezt magamtól is tudtam, az ő szava volt a cseresznye a habon.

Megbeszéltünk egy időpontot, én elmentem hozzá és elmondta hogy mi a teendő. Minden szavát komolyan vettem, és aszerint cselekedtem.Csináltam egy hét napos léböjtkúrát, ami zöldség és gyümölcslevekből állt. Ezután átálltam a vegán étrendre, amit azóta is tartok és fel sem szeretném adni. Egy hónappal később csináltam még egy 14 napos víz és zöld teából álló léböjtöt. Ez volt márciusban, azóta vegán vagyok, pontosan 60 kilóval kevesebb és mérhetetlenül boldog. Tele vagyok energiával is tenni akarással.Mi a célod Ciki, meddig mész el?

Célom a 100 kiló, majd ha elértem lesz meg egy bőrkorrekciós műtét és kész. Viszont a vegán életmód marad, mivel már nem “csak” az egészségem érdekében élek aszerint, hanem meggyőződésből is. Nem eszem semmilyen élőlényt többé, aki öntudattal rendelkezik.

A "régi éned" egy boldog "dundi" ember volt, hogy érzed, megváltozott a hangulatod?

Én 207 kilósan is jól éreztem magam, de tudtam hogy hosszú távon ez nem tartható. Úgy lehetne ezt megfogalmazni, hogy régen jól éreztem maga a bőrömben, most viszont kitűnően.

Sok sikert, és további kitartást!Nincs hozzászólás

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz