Nagyon meglepték Szirota Cikit... - HÍREK - Nelson zenekar

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Nagyon meglepték Szirota Cikit...

Közzétette G.Alexander itt Érdekes · 31/7/2016 19:26:00 · Download csicseri_torta_2012.mp4
Tags: Meglepetés
NAGYON MEGLEPTÉK SZIROTA CIKIT CSICSEREN A FALUNAPON


Már hagyomány Csicseren, ebben a szlovákiai községben, hogy a falunapok állandó fellépője a Nelson együttes. Idén is így történt, de volt egy pici ráadás, amelyről Szirota Cikinek nem szóltak előre!De ne vágjunk rögtön a torta közepébe, a történetet Szirota Ciki, a Nelson frontembere mesélte el nekünk:

Az történt, hogy késésben voltunk, a Csicseri fellépésünk után rohantunk volna Háromhutára, de a Hallelúja előtt a fiúk lemerevedtek, és a gitárosunk nem akarta elkezdeni a dalt. Már másodszor szóltam rá, de ő csak Ottóra nézett, és nem csapott a húrok közé.
Pongó Ottóval több mint 15 éve dolgozunk együtt,  soha egy hangos szó nem volt közöttünk! Ezidáig! Sík ideg voltam, és rámordultam Ottóra, majd ismét odafordultam a gitárosunkhoz. Akkor már mindenki vigyorgott mert mire visszanéztem, már ott volt a színpadon a szülinapi tortám.Bár Ciki áprilisban töltötte be az ötvenet, évente egyszer járnak Csicseren. A község önkormányzata úgy gondolta hogy tortát készítenek a félévszázados embernek, és Pongó Ottót bevonva a szervezésbe készítették elő a színpadi meglepetést.Még ha kicsit megkésve is, de csatlakozva a csicseriekhez boldog születés napot kívánunk Ciki bácsi! (félévszázadosan már kijár a bácsi megszólítás)Nincs hozzászólás

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz