NELSON koncert a nyíregyházi VIDOR fesztiválon - HÍREK - Nelson zenekar

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

NELSON koncert a nyíregyházi VIDOR fesztiválon

Közzétette Filep Aurél itt Koncert · 29/8/2020 18:26:00
Tags: Fesztivál
Tegnap végre zenélhettünk nagyközönség előtt. A VIDOR fesztivál, mely hála a szervezőknek megtartatott, minket is várt egy kellemes péntek délután a Kossuth szobor alatt. Nekem ez egy régi és nagy álmom volt, hogy Nyíregyházán a főtéren zenéljek. A koncert összejött, a hely biztosított volt, csak az időpontnak kell még alakulni, hogy egyszer egy nagyszínpadon, este állhassunk ott, több 1000 embernek örömet okozva a zenénkkel.

Persze ez a koncert se ment zökkenőmentesen, ellenünk dolgozott néhány erő, de nem hagytuk magunkat. A délelőtt a bicikliversenyek miatti lezárások okán megkavarta az életünket, de sok telefonálgatással, szervezéssel és imával végül időben odaértünk a helyszínre.Így viszont volt egy kis plusz időnk egymásra, beszélgetésre, tervezgetésre, hiszen minden rosszban van valami jó. A beállásnál érzékeltük, hogy a helyszín fenomenális, nagyon sok ember fog minket hallani, de nem fogunk fázni. A koncertet időben elkezdtük, és ahogy játszottunk, egyre több ember állt meg, vagy ült le a padokra és figyeltek, tapsoltak, énekeltek velünk. Ciki az egyik pillanatban gondolt egy merészet, és elhagyta a színpadot.Körbe ment a téren, pacsizott, fotózkodott, táncolt miközben énekelte végig a dalokat. Személy szerint nekem ez hatalmas élmény volt, de merem állítani, hogy mindannyiunknak felejthetetlen élmény, annak ellenére, hogy Ciki a koncert után így fogalmazott: a túlélésért is folyt a harc a színpadon abban a tűző napsütésben.

A fiatalok nagyon jól megállták a helyüket, holott Balázsnak a dobosnak ez volt az első nagyobb létszám előtt megvalósult koncertje.Összességében elmondható, hogy egy tartalmas koncertélményünk volt ott a téren. Régi álmok váltak valóra, régi ismerősöket hoztunk össze, a nyíregyházi zenész szakma képviselőivel találkozhattunk, beszélgethettünk egy kicsit. A zenekar megint tapasztaltabb, érettebb lett, és bízunk benne, hogy sok új ismeretséget szereztünk.
Úgy érzem a NELSON új erőre kapott, és bízom benne, hogy ebben a helyzetben is megtaláljuk és megtalálják a rendezvényszervezők azokat a kiskapukat és lehetőségeket, amelyek által koncerteket lehet majd szervezni biztonságosan.

Legyen úgy, ahogy mindenkinek a lehető legjobb.

Filep Aurél

(A koncertről készült fotókat a 'Képgaléria' menüben találhatjátok.
A fotókért köszönet a perme.hu -nak ! )
4 hozzászólás
Átlagos szavazat: 4.0/5
Trencsényi Ferenc
2020-09-01 11:51:06
Gyerekek nagyon tetszett a zenétek!
Nagyon régen nem hallottam ilyen egyedi magyar rock zenét.
Dallamos és veretes komoly hangzású .
Sokáig elhallgattuk volna még de sajnos egyszer csak eljött a vége.
Élő előadásban nagyon ritka az ilyen produkció.
Gyertek máskor is nyiregyre a zenétek szuper volt!
Lakatos Dezső
2020-09-03 22:28:28
tesvéreim nagyon dzsukel volt a boszeva teteszet
Én inkáb a kis grófót szeresem nagyon baró azis
meg a Gusztijékat is nagyon mer ők nem anyira kanyhalók
csumi midenki
Hegedűs Ottilia
2020-12-07 20:01:16
Minden le van állva. Semmi sem történik? Pandémia ide pandémia oda azért nem jó ez a nagy csend és hallgatás. Garázskoncert vagy hasonló ?
Sokan várnak valami eseményt a csapatról de hónapok óta hiába.

Így uncsi meg kell mondjam majd visszanézek valamikor.

Csak 3 csillag jár most az unalomért

Sziasztok!
Reti Balázs
2021-01-10 20:54:18
Mit locsogsz te leány? Járvány van, mit vársz? 5 csillag dukál minimum a Nelson-nak!

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz