Segítség Zalánnak ! Jótékonysági koncert 2019. Február 2.

 

 

   

Segítség Zalánnak !

Zalánnak koraszülöttekre jellemző feszes izomzata van. Diagnózisa: Spastikus diplegia. A betegség következtében az alsó végtagjai feszesek, az izmok nem tudnak megfelelően nyúlni, emiatt a csontok is deformálódhatnak, torzulhatnak, illetve az ízületek is nagy terhelésnek vannak kitéve. 

A műtétet Barcelonában vállalták, 2019. március 19.-re van előjegyezve. A műtét költsége 4.200 euro. Ezen felül  a családnak fedezniük kell a kiutazás, szállás, tolmács, rehabilitáció költségét is, összesen  5.500 euró-ra lenne szükség hogy a műtét megvalósulhasson.

Az interneten figyeltünk fel Zalán és családja problémájára, és közvetítőn keresztül felvettük a kapcsolatot az édesanyával. Ágnes nagyon örült a megkeresésünknek, örömmel fogadta az ötletet hogy jótékonysági koncerttel is segítsünk enyhíteni a műtét családot sújtó költségeit. – mondta el Szirota Ciki a Nelson együttes frontembere.

Elindult a folyamat, külön kiemelném Vásárosnamény Önkormányzatát, valamint a Lónyay Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola – Vásárosnaményt, köszönjük hogy első kérésre nyitottak voltak a rendezvény támogatására.

A Nelson zenészeinek és Jennifernek sem volt kérdés, hogy részt vegyenek a koncerten ugyanúgy mint az ÁSZ Rendezvénytechnikának, aki ingyen biztosítja a technikát a hangosításhoz.

A rendezvény ingyenes lesz, sőt a tervek szerint szervezők hívják meg a koncert vendégeit egy lila-hagymás zsíros kenyeres és forró teás vacsorára.

Forrás: haromhatar.hu

 

 

 

A Nelson zenekar és Szirota Jennifer  közös jótékonysági koncertet adott 

2019. Február 2. – án

A vásárosnaményi Lónyay Menyhért Baptista szakiskola és szakgimnázium aulájában

A rendezvényről készült fotókat a képre kattintva lehet megtekinteni.

A fotókért  köszönet Konyha Miklósnak!

Jótékonysági koncert

 

 

A koncert teljes felvétele

Köszönet érte Cserepes Sándornak!

 

Segítség Zalánnak !

Aki nem tudott eljutni a rendezvényre, de szeretné támogatni a családot, Zalán részére nyílt egy bankszámla, ahová  a felajánlásokat gyűjtik.

Számlatulajdonos: Vas Zalán 

Számlaszám: 11773449-02544733 IBAN: HU30 1177 3449 0254 4733 0000 0000 BIC(SWIFT) kód: OTPVHUHB

Számlavezető: OTP Bank 4800 Vásárosnamény Szabadság Tér 33.